ONDARA INICIA LA FASE DE DIAGNÒSTIC PER AL TERCER PLA D’IGUALTAT AMB UNA ENQUESTA EN LÍNIA I PUNTS PRESENCIALS

Ondara, 23.09.24. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha començat la Fase de Diagnòstic per a l’elaboració del seu Tercer Pla d’Igualtat; un pas clau en el procés de construcció de polítiques més justes i equitatives per a la ciutadania. Amb l’objectiu de recollir opinions i experiències sobre la situació de la igualtat de gènere en el municipi d’Ondara, s’ha habilitat una enquesta en línia accessible a través del següent enllaç: https://forms.gle/bS98smRaPbNV7iH76 .

A més, i amb l’objectiu de fomentar la participació de la ciutadania, aquest diagnòstic també es durà a terme de manera presencial en dos punts estratègics del municipi. El dilluns 23 de setembre, els veïns podran participar en el Centre Comercial El Prado, i el dimecres 25 de setembre en el mercat d’Ondara, en horari de 10 a 13 hores els dos dies amb la finalitat que tota la població tinga l’oportunitat d’expressar les seues inquietuds i propostes.

La participació ciutadana és fonamental en aquesta etapa, ja que permetrà ajustar els objectius i accions del Tercer Pla d’Igualtat a les necessitats reals del municipi d’Ondara. Des de l’Ajuntament d’Ondara es fa una crida a la implicació de totes les persones residents a Ondara, independentment de la seua edat, gènere o situació laboral, perquè aporten les seues opinions i ajuden a construir un futur més igualitari per a tots.

L’enquesta estarà disponible fins a meitats d’octubre, i l’anàlisi dels resultats serà clau per a traçar les línies estratègiques del Pla. La participació en aquest Pla es considera «essencial per a continuar avançant cap a una societat més justa i inclusiva».

REGIDORIA D’IGUALTAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.