VENDA SAMARRETES, BOLSETS I ENTRADES AL CONCURS DE RETALLADORS SANT JAUME 2024

Ondara, 11.07.24. L’Ajuntament d’Ondara informa que la venda de samarretes i bolsets de Sant Jaume, així com de les entrades anticipades del concurs de retalladors del diumenge 21 de juliol, es faran a la Casa de Cultura de l’11 al 19 de juliol en horaris de matí de 9 a 14 hores i per les vesprades de 18 a 20 h (de vesprada fins el 18 de juliol). Cal destacar que les samarretes enguany compten amb un disseny propi, el que té un valor afegit, i els bolsets són novetat d’enguany. Els dos productes tindran un preu unitari de 10 euros.

Les entrades pel Concurs de Retalladors també es poden adquirir online en https://agendaondara.es/ Anticipades 7 euros, en taquilla 10 euros., xiquets/tes 5 euros.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.