LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS INFORMA DELS ACTES PER AL A PÚBLIC INFANTIL EN LES FESTES POPULARS DE SANT JAUME 2024

Ondara, 11.07.24. Hui s’han donat a conèixer les activitats i actes dirigits al públic infantil que s’oferiran a les Festes Populars d’Ondara Sant Jaume 2024, que se celebraran del 19 al 27 de juliol de 2024, organitzades per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara que dirigeix Jordi Ruiz. Cal destacar que enguany s’ha creat un cartell específic amb les activitats infantils, i que aquest cartell compta amb el disseny del dibuix realitzat per l’ondarenca Eva Badia Costa, que ha estat la segona classificada en la convocatòria oberta per a la portada del llibre de Sant Jaume 2024.

El Regidor de Festes, Jordi Ruiz, ha informat que degut a la sequera, enguany no es realitzaran parcs infantils aquàtics, substituint-se per activitats sense aigua dins del Prado (que es faran a l’ombra), i activitats a l’interior de la piscina municipal. En les activitats infantils de 2024 hi ha diverses iniciatives que es realitzaran en horari de matí, a l’interior del Prado, i també a la piscina municipal. Començaran el dissabte 20 de juliol, amb parc aquàtic a la piscina municipal. El diumenge 21, al Prado, tallers de pintacares i polseres i minidisco; dimecres 24, al Prado, gimkana de jocs populars, barredora i bou mecànic; divendres 26, al Prado, jocs de fusta i unflables, i espectacle de màgia amb el mag Kaxinove; i el dissabte 27 de juliol, al Prado, tallers de circ i espectacle de circ Zapatones.

Dirigides als més menuts destaquen també les actuacions dels “bous en carretons”, que tan bona acollida tenen any rere any. Hi haurà 4 actuacions de bous en carretons, totes en horari de 19 hores, els següents dies: dissabte 20 de juliol; dilluns 22, divendres 26 de juliol i dissabte 27. Els carretons eixiran des de la Plaça de les Escoles, per al gaudi de les persones majors de la Residència. També, degut a l’èxit d’anys anteriors, es tornarà a repetir l’entrada de bous unflables gegants des de la plaça de les Escoles, el dimecres 24 de juliol a les 19 hores.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS*AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.