L’AJUNTAMENT D’ONDARA INSTAL·LA UNS EQUIPS AUXILIARS DE VENTILACIÓ AL PAVELLÓ MUNICIPAL

La finalitat ha sigut que l’Escola Multiesportiva d’Estiu ja puga disposar de ventilació al pavelló quan comence l’1 de juliol.

Ondara, 26.06.2024. L’Ajuntament d’Ondara ha habilitat uns equips auxiliars de ventilació al Pavelló Municipal per a l’Escola Multiesportiva d’Estiu que comença el pròxim 1 de juliol. S’ha pres aquesta decisió després que l’empresa que s’ha quedat el projecte de ventilació del Pavelló Municipal haja informat que no ha pogut comprar els ventiladors ja que els proveïdors no han complit amb la data.

L’Ajuntament d’Ondara ha instal·lat 6 equips per a 120.000 metres cúbics i ha tingut un cost de 13.021 euros. A banda de la instal·lació d’eixos equips també s’han generat obertures per a facilitar l’eixida de l’aire calent del Pavelló Municipal.

Publicado en Actualitat.