CHEVALIER GUANYA L’EDICIÓ D’ENGUANY DE LES 24 HORES DE FUTBOL SALA D’ONDARA

Ondara, 26.06.2024. Chevalier ha guanyat l’edició d’enguany de les 24 hores de Futbol Sala d’Ondara, que han sigut organitzades per l’equip Racing Ondarense CFS amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Ondara. Chevalier va guanyar la final per 6 a 5 contra l’Atlético Dénia, un resultat que demostra que qualsevol dels dos equips haguera pogut endur-se el trofeu de campió. El pòdium el va completar l’equip La Bisicleta que va guanyar el partit pel 3er i 4art lloc als penals contra Traketos.

L’edició d’enguany es va disputar des del divendres 21 de juny a partir de les 20h fins al divendres 22 de juny a les 19h amb la gran final. En total han participat 14 equips de tota la comarca, més de 150 jugadors. El torneig va discórrer amb un gran nivell de joc i esportivitat i amb un gran ambient, sobretot el divendres per la nit.

Lluís Fornés, Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, va estar present a l’entrega de trofeus. Ell va voler donar l’enhorabona a tots els equips participants, als organitzadors i als campions i subcampions.

Publicado en Actualitat, Esports.