CANVI DE LA PARADA D’AUTOBÚS EN DIRECCIÓ A DÉNIA

Ondara, 13.06.24. La Regidoria de Manteniment Públic i Serveis de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, ha anunciat que des del pròxim dilluns 17 de juny 2024, es trasllada la ubicació de la parada d’autobusos, en direcció cap a Dénia. En concret, els autobusos que paraven en l’avinguda Marina Alta, a l’altura de la Xata, en direcció a Dénia, a partir del dilluns 17 de juny, pararan al carrer Ramón y Cajal, a l’altura del parc d’Oscar Esplà.

El motiu del trasllat d’aquesta parada es deu a la petició de l’empresa d’autobusos, per a facilitar l’accés dels usuaris i la maniobrabilitat del autobusos. Amb la finalitat d’adequar la nova zona de parada, s’han fet les corresponents tasques de pintura i col·locació de senyals per part de la brigada municipal, segons ha informat Miguel Gomis. Cal indicar que la parada en direcció cap al Verger, que està davant del Centre de Salut (Av. Marina Alta) no es canvia, i continuarà al mateix lloc. Només es trasllada la parada en direcció a Dénia.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.