CULMINEN ELS TREBALLS DE REPARACIÓ I PINTURA DE LA PISTA MULTIESPORTIVA DEL POLIESPORTIU MUNICIPAL D’ONDARA

Ondara, 10.06.24. La Regidoria de Manteniment d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, i la Regidoria d’Esports, dirigida per Lluís Fornés, han informat que ja han culminat els treballs de reparació i pintura d’una de les multipistes del Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza; en concret, la que està al costat del camp de terra. Les obres han tingut un cost de 14.411,11 euros (IVA inclòs) i s’han executat amb pressupost municipal. Les obres van començar a mitjans del passat mes d’abril i ja estan completament acabades, estant la pista ja en ús.

Amb els treballs s’ha condicionat i repintat aquesta pista multiesportiva, que és molt versàtil i s’utilitza per a diferents disciplines esportives (futbol, bàsquet, futbet…). Aquesta actuació municipal permet millorar les condicions d’aquesta instal·lació esportiva, ja que a causa del seu ús continuat estava deteriorada i les seues línies de marcatge estaven poc clares i inclús esborrades. També s’han canviat les xarxes i pintat totes les porteries i cistelles. El passat divendres 7 de juny, els Regidors Lluís Fornés i Miguel Gomis van poder comprovar el bon estat en què ha quedat la pista multiesportiva.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Esports.