LA JUNTA LOCAL D’ONDARA D’AECC ACONSEGUEIX RECAPTAR 2.200 EUROS AMB EL SOPAR SOLIDARI CONTRA EL CÀNCER

Ondara, 03.06.24. Dissabte passat 1 de juny, es va celebrar al Prado d’Ondara el Sopar Solidari Contra el Càncer, organitzat per la Junta Local d’Ondara de l’AECC, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara. Un sopar solidari amenitzat amb música en directe que va comptar amb l’assistència de 204 persones, les quals van col·laborar així en favor d’una bona causa, i és que el sopar es va realitzar a benefici de la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

A l’esdeveniment es van aconseguir recaptar 2.200 euros (una vegada descomptades les despeses de restauració), que es destinaran íntegrament a la investigació contra el càncer, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, la qual va agrair la seua participació a totes les persones assistents. L’acte va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Associacions.