LA CLOENDA DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA 2023-24 SE CELEBRARÀ EL DIVENDRES 7 DE JUNY AL POLIESPORTIU MUNICIPAL VICENT ZARAGOZA

Ondara, 28.05.24. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Lluís Fornés, ha organitzat l’acte de cloenda de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara per culminar la temporada 2023-24. Aquest curs el format serà una única cloenda per a totes les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, que se celebrarà el divendres 7 de juny a les 19 hores al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara.

En l’acte, es lliuraran els diplomes al tots els participants de les escoles d’aquest curs, i, després, hi haurà música, festa, jocs, i sopar de sobaquillo. Hi haurà servei de barra i música fins les 00:30 hores.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.