LA PSICÒLOGA MARIA GRIMALT PRESENTA A ONDARA EL SEU DEBUT EN LES MEMÒRIES D’AUTOAJUDA

  • Introduïda per la psiquiatra Lupe Sorribes, la terapeuta presentà el passat divendres a la Casa de Cultura ondarenca Cosiendo mis alas: un recorregut autobiogràfic sobre creixement personal i formació per al canvi

Ondara, 27.05.24. La Casa de Cultura ondarenca acollí el passat divendres la presentació d’un volum entre les memòries personals i el llibre d’autoajuda que la psicòloga Maria Grimalt ha publicat amb l’editorial Metamorfosis i que suposa el seu debut en el gènere de la reflexió personal. I és que tal com Grimalt avançava a l’entrevista que se li va realitzar la passada setmana als Matins de la Veu d’Ondara, «és de vital importància traslladar el nostre testimoni als altres per tal de bastir escenaris d’ajuda». Cosiendo mis alas és el títol d’un treball que estigué introduït per la psiquiatra Lupe Sorribes i que Grimalt abordà per mitjà de música del guitarrista Miquel Pérez i la vocalista Maria Moreno, les interpretacions dels quals amenitzaren el públic assistent.

Organitzat per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, l’acte conjugà l’experiència de l’autora del treball amb l’apunt musical i experiencial dels col·laboradors de la presentació. Nascuda a Gata de Gorgos, formadora en autoestima, habilitats socials i formació per al canvi, Maria Grimalt és una psicòloga transpersonal amb una llarga trajectòria professional i, a més, molt coneguda a la comarca de la Marina Alta.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.