ONDARA OFERIRÀ LES ESCOLES D’ESTIU INFANTIL, EDUCATIVA, MULTIESPORTIVA, I TALLER DE RÍTMICA, AQUEST ESTIU 2024

  • L’Ajuntament d’Ondara impartirà l’Escola Multiesportiva a la piscina i pavelló, i l’Escola Educativa al Col·legi Sanchis Guarner
  • SINMA impartirà l’Escoleta Infantil d’Estiu i el Taller de Rítmica

Ondara, 22.05.24. L’Ajuntament d’Ondara i SINMA tornaran a oferir enguany durant els mesos de juliol i d’agost les Escoles d’Estiu 2024 amb diferents propostes esportives, lúdiques i educatives. L’Ajuntament d’Ondara i SINMA impulsen aquestes escoles d’estiu amb la finalitat de proposar un projecte lúdic, educatiu i esportiu de qualitat per als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, sent una proposta d’oci sa, diferent i en un entorn segur i familiar que facilita la conciliació familiar i laboral en època estiuenca. L’Ajuntament d’Ondara impartirà l’Escola Multiesportiva a la piscina i pavelló, i l’Escola Educativa al Col·legi Sanchis Guarner. D’altra banda, l’empresa municipal SINMA impartirà l’Escoleta Infantil d’Estiu a l’escoleta infantil municipal, i el Taller de Rítmica al pavelló.

Les inscripcions i pagament de les escoles multiesportiva, educativa i taller de rítmica es realitzaran a partir del dilluns 27 de maig i fins al 14 de juny online en: https://www.esportsondara.com/ .El telèfon d’informació és 677997293 – 662323325. Per a l’Escola Infantil d’Estiu, del dilluns 27 de maig i fins al dimecres 5 de juny es podran realitzar les preinscripcions a l’Escoleta Infantil d’Estiu 2024 al correu sinma@ondara.org o al telèfon 677 997 208 en horari de 8 a 14.00 hores.

L’Escola Multiesportiva s’oferirà a la piscina i pavelló (preu 70 euros la quinzena, 130 euros el mes complet i 220 euros dos mesos, per a edats nascuts de 2012 a 2017), i l’Escola Educativa al Col·legi Sanchis Guarner (preu 65 euros la quinzena, 120 euros un mes, i 200 euros dos mesos, per a edats nascuts de 2016 a 2020). El servei es prestarà des de l’1 de juliol fins al 30 d’agost, excepte festius, i l’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, amb opció d’escola matinera de 8 a 9 hores. Places limitades a 20 persones de ràtio per grup.

El Taller de Rítmica Estiu 2024 s’oferirà juliol i mig agost, organitzat per SINMA. Estarà molt vinculat amb l’Escola Multiesportiva, amb preus especials per participar en ambdues activitats. El taller va dirigit a nascudes/ts des de 2019 fins al 2006 (categories des de babies fins juvenils) en dos grups i tres dies per setmana (entrenament de 4 hores diàries) en horari de matí de 9 a 13 hores tots els nivells, excepte les integrants del Grup 2 (aleví, infantil, cadet i juvenil) que el dilluns tindran l’horari de 10 a 14:00 hores. Els preus són per quinzena, per mes, o complet, amb la possibilitat de cursar també l’Escola Multiesportiva: quinzena rítmica 55 euros, quinzena multiesportiva + rítmica 90 euros; mes complet de rítmica 90 euros, mes multiesportiva + rítmica 150 euros; tot complet rítmica 145 euros, i tot complet multiesportiva + rítmica 240 euros.

Quant a a l’Escoleta Infantil d’Estiu 2024, organitzada per l’empresa municipal SINMA, tal com sol convocar-se cada any durant el tram últim de la primavera, des del proper dilluns 27 de maig i fins al dimecres 5 de juny de 2024 es podran realitzar les preinscripcions a l’Escoleta Infantil d’Estiu 2024 al correu sinma@ondara.org o al telèfon 677 997 208 en horari de 8 a 14.00 hores. Pel que fa als preus del servei, així com la resta de dades pertinents a la nova convocatòria, aquestes estan incloses als cartells adjunts. Una altra dada destacable és que el procés de matriculació per a enguany tindrà lloc del 10 al 18 de juny de 2024. Així mateix, cal recordar que l’Escoleta Infantil d’Estiu comprendrà un servei de dos mesos des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost de 2024 i que està adreçada a alumnat d’1 a 3 anys del poble en horari de 9 a 14.00 hores o des de les 7.30 hores en la versió matinera. En resum, una iniciativa per proveir a pares, mares i tutors d’un recolzament lúdic i pedagògic suplementari coordinat per l’empresa municipal SINMA.

REGIDORIA D’EDUCACIÓ I ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA *SINMA ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.