L’AJUNTAMENT D’ONDARA OBRI AL PÚBLIC EL NOU APARCAMENT AL CARRER DÉNIA AMB 24 PLACES DE COTXES I 5 DE MOTOS

Aquest aparcament és idoni per la seua proximitat a l’Escoleta Infantil municipal i al CEIP Sanchis Guarner, i està enllumenat, senyalitzat i amb rampes d’accés

Ondara, 16.05.24. L’Ajuntament d’Ondara ha obert hui dijous 16 de maig al públic els treballs per habilitar el nou aparcament provisional de vehicles al carrer Dénia (núm. 61); les obres del qual s’han efectuat durant el darrer mes (del 15 d’abril al 15 de maig). Una vegada realitzades les accions i treballs de condicionament necessaris, la parcel·la disposa ara d’una capacitat per a 24 places de cotxes i 5 de motos. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor de Manteniment Públic i Serveis, Miguel Gomis, han visitat aquest matí aquesta nova instal·lació, que ja està oberta i a disposició dels usuaris.

La parcel·la en qüestió, amb una superfície de 842 m2, està tancada i no té cap edificació; fita entre els carrers Dénia, Alfatares i Lepanto, i té una classificació com sòl urbà dotacional segons el Pla General. L’obra s’ha executat amb pressupost municipal (18.029 euros, IVA inclòs). Els treballs han consistit en la neteja del terreny i regularització dels nivells; l’estesa de capa de saorres i obertura de buits per a accés en el tancament de parcel·la (amb l’obertura d’accessos als carrers Alfatares i Lepanto); l’eliminació de part del mur de tancament de la parcel·la per a millorar la visibilitat dels vehicles aparcats, i la il·luminació de tota la zona d’aparcament. Aquest aparcament està enllumenat, senyalitzat i amb rampes d’accés.

Cal recordar que al novembre de 2023, l’Ajuntament d’Ondara va aprovar en la Junta de Govern Local la signatura del conveni de cessió d’ús d’aquesta parcel·la particular per a la creació d’un nou aparcament de vehicles. L’Ajuntament d’Ondara considera de gran interès per al municipi disposar d’aquesta parcel·la, per la seua situació dins del nucli urbà d’Ondara, i, especialment, per la seua proximitat a l’Escoleta Infantil municipal i al CEIP Sanchis Guarner, per tal de ser utilitzada com a zona d’aparcament públic. Aquesta zona presenta escassetat d’aparcament, i en diferents franges horàries hi ha col·lapse de vehicles aparcant en doble fila a les zones escolars, podent provocar algun accident.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.