LA XXIV CURSA POPULAR D’ONDARA SE CELEBRARÀ EL DISSABTE 25 DE MAIG 2024

Torna la gran festa de l’atletisme, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament; enguany amb les novetats de la cursa inclusiva i del canvi de recorregut de la prova reina

Ondara, 08.05.24. Torna la gran festa de l’atletisme local d’Ondara, amb la 24a edició de la Cursa Popular d’Ondara (prova puntuable del Circuit a Peu Marina Alta) que se celebrarà el dissabte 25 de maig 2024, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La XXIV Cursa Popular d’Ondara ha sigut presentada per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el Regidor d’Esports, Lluís Fornés; la tècnica d’Esports, Ana Ribes, i pels representants del Club d’Atletisme Ondara, el seu president Miguel Moreno; Mª José Català i Juan Ginestar. Enguany la cursa d’Ondara compta amb 2 importants novetats; la celebració de la primera cursa inclusiva i el canvi del recorregut de la prova «reina».

Des de l’organització es preveu la participació d’uns 1.000 corredors en la prova dels adults. A més, s’espera l’assistència d’uns 500 xiquets que participaran en les curses de categories inferiors. La cursa d’Ondara és tot un referent en l’àmbit esportiu comarcal, i un dels esdeveniments esportius més importants que se celebren en la localitat. El Regidor d’Esports, Lluís Fornés, va agrair el seu suport als patrocinadors, a Protecció Civil, a la Policia Local, a Somesport, i sobretot, al Club d’Atletisme d’Ondara per la seua organització de l’esdeveniment. També va dir que «espera una gran participació en una cursa que agrada els participants».

Les inscripcions dels adults (aquells que no estiguen inscrits ja al Circuit a Peu Marina Alta) es podran efectuar des del dilluns 13 de maig fins a les 12h del divendres 24 de maig al web www.somesport.com . I per als xiquets i xiquetes d’Ondara, es distribuirà una circular en els col·legis, a fi que s’apunten, encara que també es podran inscriure a través de la web de somesport.

La prova tindrà 10 quilòmetres amb dos canvis importants pel que fa al recorregut, segons ha detallat el president del C.A, Miguel Moreno. El primer canvi és l’eliminació de la part de la cursa que passava pel Polígon Industrial d’Ondara i se substituïx per la zona de Tossals on està el Pumptrack. L’altre canvi és a la zona de les Alfatares ja que, després de baixar de Torre Carrals, s’arribarà al cementiri i a l’entrada d’Ondara pel camí que passa per davant de «El Sueño» i no pel camí de sempre. L’eixida de la cursa es farà des de l’Avinguda Doctor Fleming i l’arribada serà al carrer General Bosch, al costat del Prado. L’eixida de la cursa dels adults serà a les 19 hores.

Abans, des de les 16:30 hores, se celebraran les carreres de les categories inferiors: prebarrufets, barrufets, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, i cadets (femení i masculí). Tots els xiquets i xiquetes inscrits en les proves de categoria prebarrufets, barrufets i prebenjamins obtindran una medalla per la seua participació. A partir de la categoria benjamí, es lliuraran trofeus als guanyadors de cada categoria. Una altra de les novetats de l’edició d’enguany és la implantació d’una cursa inclusiva que també es desenvoluparà abans de la prova reina, és a dir, abans de les 19h.

Des de l’organització s’ha volgut agrair la participació dels patrocinadors i col·laboradors del circuit, així com als col·laboradors de la prova d’Ondara.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.