LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ D’ONDARA HA REALITZAT ACTIVITATS ALS CENTRES EDUCATIUS PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DELS BOSCOS

Les activitats del Dia dels Boscos anaven dirigides a tot l’alumnat d’Infantil del Col·legi Marjals i de Primària del Sanchis Guarner

Ondara, 07.05.24. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Educació que dirigeix Rosa Ana Marí, va organitzar, conjuntament amb els Tallers d’Ocupació de Jardineria i Forestal “Ondara, apostem pel teu futur X”, la celebració i commemoració del Dia dels Boscos als Centres Educatius del municipi, duent a terme una sèrie d’activitats, visites i tallers.

El Dia Internacional dels Boscs se celebra anualment el 21 de març per a retre homenatge a la importància de tots els tipus de boscs i intentar generar consciència. A Ondara, dins del projecte «Setmana del Medi Ambient» als centres educatius, i amb l’objectiu de conscienciar a la població infantil en el respecte, la cura i la conservació de la natura, es van realitzar aquestes activitats; algunes es van haver d’ajornat desprès de les vacances de Pasqua per les pluges, finalitzant el divendres passat.

Les activitats han estat molt ben acollides per l’alumnat i valorades positivament pel professorat, tant les que s’han realitzat al pati dels centres educatius Marjals i Sanchis Guarner, com les que s’han realitzat al parc de Segària, al jardí l’Albarda de Pedreguer i al Molí Coví.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha agraït la col·laboració dels Tallers Ocupacionals de Jardineria i Forestal en la realització i organització de les activitats dirigides a l’alumnat de les etapes d’infantil i primària (jardí sensorial, «Cuidem La Natura», ghymkana “estació florestal idònia”, plantacions, jardí vertical, taller ecosistemes mediterranis, entre altres).

REGIDORIA D’EDUCACIÓ * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.