LA TROBADA DE ROBÒTICA DE LES 2 MARINES CELEBRADA A ONDARA HA ESTAT UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

Ondara, 07.05.24. El dijous 2 i divendres 3 de maig es va celebrar a Ondara la II Trobada de Robòtica de les dos Marines, organitzada pel CEIP Sanchis Guarner d’Ondara amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Rosa Ana Marí, i el Cefire de La Nucia. Aquesta Trobada de Robòtica ha estat un èxit de participació, i la valoració dels assistents ha sigut molt positiva. E

Les activitats realitzades a la II Trobada de Robòtica van ser, dijous pel matí, al Prado: presentació tallers d’infantil i primària amb l’assistència i col·laboració dels CEIPS: Sanchis Guarner d’Ondara i dels ajudants TIC de 6é de primària, CEIP Castell Del Pop (Murla), CEIP Penya Blanca (Benigembla), CEIP El Carrascal (Parcent), CRA La Rectoria, IES Marcos Zaragoza (La Vila) i l’empresa DiverBOT. Per la vesprada, a la Casa de la Cultura, es va fer formació per al professorat «Experiències educatives en primària i secundària», organitzat pel Cefire la Nucia amb les ponències de Raül Lara Pons (CEIP Sanchis Guarner) i Tomás Pérez Bort (IES Marcos Zaragoza).

Ja el divendres pel matí es van realitzar tallers per Secundària, Batxillerat i FP amb l’assistència i la col·laboració dels IES Xebic (Ondara), IES Maria Ibars (Dénia), IES Chabàs (Dénia), IES Sorts De La Mar (Dénia), IES Matemàtic Vicent Caselles Costa (Gata De Gorgos), IES Marcos Zaragoza (La Vila) i l’empresa DiverBOT.

Els tallers pretenien introduir, practicar i donar a conèixer aspectes bàsics de programació; desenvolupar habilitats de raonament espacial i el pensament i llenguatge computacional; mostra d’impressió 3D; realitat augmentada; mostra, construcció i pràctica amb Robots, etc.

REGIDORIA D’EDUCACIÓ * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.