ONDARA PRESENTA LA 8a EDICIÓ DELS PREMIS DE COMPOSICIÓ PER A DOLÇAINA I PIANO «VILA D’ONDARA»

Ondara, 29.04.24. El passat dissabte 27 d’abril es va presentar a la Casa de Cultura d’Ondara la 8a edició dels Premis de Composició per a Dolçaina i Piano «Vila d’Ondara»; uns premis que s’han consolidat i que tracten de fomentar la cultura popular al nostre municipi. A l’acte va estar present Àngels Grimalt, Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, que va agrair la presència de totes les persones que es van apropar a l’acte i va afirmar que, per a la Regidoria de Cultura, «aquests premis de composició són molt importants i volem i desitgem que continuen per sempre». Durant la presentació, Josep Alemany a la dolçaina, i David González al piano, van interpretar 6 peces, algunes d’elles molt famoses que ja van tocar en anteriors edicions i altres que han sigut premiades en poblacions com Algemesí.

Entre peça i peça es va explicar què han de fer totes aquelles persones que vulguen participar en l’edició d’enguany. El termini de presentació d’obres conclourà l’1 de juliol i s’han d’enviar al departament de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara. Finalitzat el termini d’admissió, un jurat tècnic seleccionarà, entre totes les obres presentades, un màxim de tres obres, les quals tindran la consideració de finalistes. En cas de no haver-se presentat un mínim de tres obres, el concurs quedarà anul·lat. Les obres finalistes seran interpretades per Josep Alemany i David González el divendres 4 d’octubre 2024 a la Casa de Cultura d’Ondara. Al descans d’aquest concert, els assistents votaran per atorgar un premi especial del públic, amb dotació econòmica, patrocinat per la Federació Valenciana de Dolçaineres/s i Tabaleteres/s. La dotació dels premis serà la següent: un primer premi dotat amb 1.250 euros, patrocinat per l’Ajuntament d’Ondara; i un premi del públic dotat amb 500 euros, patrocinat per la Federació Valenciana de Dolçaineres/s i Tabaleteres/s.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.