EL DISSABTE 30 DE MARÇ ES VA CELEBRAR EL TORNEIG DE PASQUA VILA D’ONDARA DE FUTBOL

Al torneig, de categoria aleví, es va alçar com a campió l’Aleví C de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara; l’Aleví B va ser subcampió, i en categoria femenina, l’equip Aleví Femení d’Ondara va aconseguir la 4a posició

Ondara, 02.04.24. El passat dissabte 30 de març es va disputar la I edició del «Torneig de Pasqua U.E. Ondarense», en categoria aleví femení i masculí, que va estar organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Lluís Fornés. El Torneig es va celebrar al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara, i va comptar amb la participació de 3 equips de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara.

En categoria masculina va comptar amb la presència dels equips Aleví B i Aleví C de l’Escola Municipal d’Ondara. Els dos equips van fer un gran torneig, aconseguint superar a tots els seus rivals, per acabar enfrontant-se a la final, la qual va estar molt disputada i acabaria decidint-se en la tanda de penals. Finalment, l’Aleví C va obtindre el títol de campió, i l’Aleví B una meritòria segona posició de subcampió.

En categoria femenina, l’equip Aleví Femení d’Ondara va aconseguir la 4a posició. L’equip va realitzar un gran torneig, competint en tots els seus partits, però els xicotets detalls impediren a les xiques de l’Ondara disputar la final.

Aquest torneig es va viure amb un gran ambient esportiu i molt bona organització; un dia replet d’emocions, futbol, amics i diversió.

Publicado en Actualitat, Esports.