FINALITZEN LES TASQUES DE REHABILITACIÓ DE LA COBERTA DEL PAVELLÓ MUNICIPAL D’ESPORTS D’ONDARA

Ondara, 15.03.2024. Una de les grans intervencions d’aquest primer trimestre de 2024 pel que fa a les instal·lacions municipals d’Ondara ha estat la finalització de les tasques de rehabilitació i reimpermeabilització dels 2.200 m2 de la coberta del pavelló municipal d’esports del poble d’Ondara. Aquesta obra de millora ha estat executada per l’empresa pública SINMA, dins del procés d’inversions dels recursos generats per l’empresa municipal.

Cal recordar que les tasques d’execució s’han dut a terme entre els mesos de gener i febrer de 2024 amb la retirada de les estructures i panells en desús, la neteja a fons de la capa d’impermeabilització, l’emulsió bituminosa en tota la superfície i la col·locació de la nova làmina asfàltica. A més, aquesta actuació te una garantia de 10 anys, tal com ha subratllat el Conseller Delegat de SINMA Jordi Dominguis.

SINMA * AJUNTAMENT D’ONDARA *

Publicado en Actualitat, Ajuntament.