EL GIMNÀS DE LA PISCINA MUNICIPAL OBRIRÀ LES SEUES INSTAL·LACIONS AQUEST DISSABTE 16 DE MARÇ

Ondara, 12.03.24. La Piscina Municipal compta des d’aquest mes de març de 2024 amb un nou servei per als usuaris i usuàries de la instal·lació, és a dir, per als abonats i abonades a la piscina, així com per als clubs esportius, associacions i col·lectius. De fet, aquest nou espai obrirà les portes i estarà disponible des del proper dissabte 16 de març a les 10:00 hores del matí. En relació a l’horari del gimnàs, de dilluns a divendres estarà obert de 8 a 21:45 hores mentre que els caps de setmana (dissabte i diumenge) obrirà de 10 a 13.45 hores.

Sobre aquesta nova dotació, els interessats i interessades poden demanar més informació a la recepció de la piscina mentre que des de SINMA s’ha avançat que la propera setmana es donaran a conèixer les normes d’ús d’una nova instal·lació i departament que amplia els serveis i les possibilitats de dinamització esportiva de la Piscina Municipal d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.