ONDARA INSTAL·LA 30 APARCABICIS AL CASC URBÀ

Es tracta d’un total de 30 aparcabicis, que donaran servei per a 180 bicicletes

Ondara, 27.02.24. Ahir dilluns 26 de febrer va començar la instal·lació d’aparcabicis per tot el casc urbà d’Ondara. Serà un total de 30 aparcabicis, que donaran servei per a 180 bicicletes. S’estan instal·lant principalment en aquelles zones on s’ha trobat deficiència i, en especial, per a donar servei als edificis públics i zones on s’ha observat concentració de bicicletes, segons el projecte de l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament d’Ondara.

L’actuació forma part d’una subvenció de l’IVACE anomenada «Ajudes en matèria de mobilitat sostenible» amb càrrec al pressupost de l’exercici 2022, amb un cost total de 18.825,18 € dels quals l’IVACE subvenciona 15.558 € corresponents al total de l’actuació excepte l’IVA. La instal·lació es farà en la seua totalitat durant aquesta la setmana.

Entre altres ubicacions, els aparcabicis s’estan col·locant al costat de la piscina i IES Xebic; al costat del parc del carrer Nacions Sense Estat; en l’encreuament dels carrers Segària i Joaquina Gavilà; als carrers Palmera; Doctor Barraquer; davant la Plaça de Bous; a la placeta de les Escoles; Plaça del Convent; al costat de l’Alberca en diversos emplaçaments al seu pas pel casc urbà (junt als parcs principalment); Aulari de Música Els Pins; Plaça Nou d’Octubre; carrer Sant Jaume; al costat del parc Montgó i del Centre de Salut; al carrer Lepanto junt al CEIP Sanchis Guarner; a l’aparcament de la O-30; al parc de Caixa d’Estalvis; al costat del Col·legi Marjals i del parc infantil Marjals; entre altres emplaçaments.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.