L’ESPAI JOVE D’ONDARA PROGRAMA NOUS TALLERS DE TÈCNIQUES D’ESTUDI PER A FEBRER I MARÇ

Després de l’èxit del primer taller el passat 1 de febrer, s’han programat per als dijous 29 de febrer i 14 de març

Ondara, 26.02.24. El passat dijous 1 de febrer es va dur a terme a l’Espai Jove d’Ondara el I «Taller de tècniques d’estudi: Organització i planificació» que va omplir les 25 places disponibles. Aquests tallers complementen a la tasca que ve realitzant-se amb el Grup d’Estudi des de principis de setembre, el qual també té actualment totes les places disponibles ocupades.

Després de l’èxit d’aquest primer taller, que es va fer també a mode de prova pilot, des de l’Espai Jove s’han planificat 2 més: un per al proper dijous 29 de febrer “Com memoritzar i aprendre més” i un altre per al dijous 14 de març “Com utilitzar Canva en els estudis”. A més, s’ha avançat que després de les vacances de Pasqua i abans de la finalització del curs escolar, se’n organitzaran dos més, per als mesos d’abril i maig.

Els tallers van destinats a estudiants de la ESO i son gratuïts. A més, cal inscriure’s perquè les places disponibles son limitades. La inscripció es pot fer via online, entrant a l’enllaç disponible al web https://joventut.ondara.org/ o a l’Espai Jove en el seu horari habitual d’obertura.

Tant el Grup d’estudi com aquests tallers, es desenvolupen íntegrament pel personal del departament de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, en compliment de l’Eix 3: Educació i formació del Pla Jove d’Ondara que es va aprovar al novembre de 2022 per part del Plenari de l’Ajuntament d’Ondara.

REGIDORIA DE JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.