LA MASSMA IMPARTEIX XARRADES A L’ALUMNAT DEL CEIP SANCHIS GUARNER D’ONDARA PER A PREVENIR CONTRA L’ABÚS D’ALCOHOL I TABAC

Ondara, 23.01.24. L’alumnat de 5è i 6è de primària del CEIP Sanchis Guarner participarà els dies 29 i 30 de gener en xerrades impartides per la MASSMA (Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta) a aquest centre escolar sobre el consum de tabac i alcohol. Són xarrades per conscienciar l’alumnat dels perills i les conseqüències que tenen el consum de tabac i alcohol.

La Regidora de Serveis Socials d’Ondara i vicepresidenta de la Massma, Nerea Mallol, ha valorat positivament la tasca que la Massma desenvolupa en tots els pobles que la conformen, i considerat que «el fet que Ondara forme part d’aquesta Mancomunitat ens dóna la possibilitat de que els nostres veïns tinguen accés a serveis socials públics i gratuïts que vetlen per les seues necessitats més bàsiques». També ha destacat «les diferents xerrades, tallers i accions que es desenvolupen als nostres centres docents tractant temes importants per als nostres xiquets, adolescents i altres sectors de la població», insistint en què «aquestes accions moltes vegades passen desapercebudes per a gran part del poble, en realitzar-se als centres docents, i per això cal fer-les visibles”; motiu pel qual ha agraït la tasca que es fa i la importància d’estar dintre de la Massma.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.