AQUEST DISSABTE 27 DE GENER ÉS EL MIG ANY DE SANT JAUME 2024

  • El Mig Any comptarà servei de barra al Prado durant tot el dia i a més, a l’hora de l’esmorzar hi haurà entrepans, i a l’hora de dinar hi haurà servei d’entrepans i fideuà d’ànec (per a la fideuà caldrà fer reserva fins al dijous 25 de gener per WhatsApp al 617934330 o al 671515813)
  • Tant per als esmorzars com per als dinars, hi haurà servei de taules i cadires al Prado també per aquelles persones que vulguen portar-se l’esmorzar o dinar de cabasset

Ondara, 23.01.24. Ondara viurà aquest dissabte 27 de gener 2024 el Mig Any de les Festes Populars de Sant Jaume 2024, organitzat per la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Jordi Ruiz. Enguany, de nou, s’oferiran activitats infantils i de pilota, dinar, música, bous amb carretons, a més de la festa vespertina amb música en directe, i animació durant tota la jornada al Prado, amb esmorzars, servei de barra i música. Com a colofó, actuarà l’orquestra No Comment.

Les activitats començaran a les 9:30 amb els esmorzars al Prado amb servei de barra. A les 11 hores tindrà lloc l’obertura del parc infantil amb unflables per a xiquets i xiquetes de totes les edats al voltant del Prado. També pel matí, a les 11 hores començaran les partides de raspall per a Penyes i Quintades del Torneig Mig Any de Sant Jaume 2024 al Trinquet Municipal d’Ondara. A les 12 hores començarà al Prado «La Dinaora» amenitzat pel grup Soulomonics, i a les 14 hores, hi haurà dinar. A continuació, més música amb el DJ Àlex Femenia.

Hi haurà servei de barra al Prado durant tot el dia. A l’hora de l’esmorzar hi haurà entrepans, i a l’hora de dinar hi haurà servei d’entrepans i fideuà d’ànec. Per a la fideuà d’ànec caldrà fer reserva fins al dijous 25 de gener per WhatsApp al 617.934.330 o al 671.515.813. Tant per als esmorzars com per als dinars, hi haurà servei de taules i cadires al Prado també per aquelles persones que vulguen portar-se l’esmorzar o dinar de cabasset.

Ja a la vesprada, els més menuts tornaran a gaudir del Mig Any de Sant Jaume amb la solta dels bous amb carretons a la Plaça de Bous a les 17 hores. A partir de les 18 hores tindrà lloc la festa musical al Prado amb l’actuació en directe de l’orquestra No Comment.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.