LA VI TROBADA D’EDUCACIÓ INFANTIL A LA MARINA ALTA “SER I ESTAR: ACOMPANYAMENT DE LA PERSONA EDUCADORA” S’IMPARTIRÀ EL DISSABTE 3 DE FEBRER DE 2024 A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

La jornada comptarà amb Eva Sargatal Danés com a ponent

Ondara, 11.01.24. La Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, Rosa Ana Marí, ha anunciat la celebració de la VI Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta amb la temàtica “Ser i estar: Acompanyament de la persona educadora”, que s’impartirà el dissabte 3 de febrer de 2024 a la Casa de Cultura d’Ondara.

La jornada comptarà amb la presència d’Eva Sargatal Danés, mestra d’Educació Infantil, postgrau d’aprofundiment en primera infància a la UB, professora del CFGS d’Educació Infantil a la Universitat de Manresa i vinculada amb molts projectes relacionats amb l’educació infantil 0-6 anys. Sargatal, amb una llarga experiència com a educadora d’escola infantil, investiga a partir de la observació directa dels infants, a través del joc, les relacions o els moments de la vida quotidiana; acompanya equips en els seus processos de reflexió i canvi; ofereix cursos de formació a mestres i educadors, i és defensora d’una educació de qualitat a la primera infància. Eva Sargatal: “per mi l’educació és formació, dubte, debat i compartint és quan més podem aprendre”.

La VI Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta està organitzada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Rosa Ana Marí, i co-organitzada pel «Col·lectiu Teixint la Infància» i va dirigida, especialment, al professorat i al personal educador de l’etapa de 0 a 6 anys. L’horari de la formació serà de 9 a 14 hores i el preu de la inscripció és de 5 euros.

Per a obtenir més informació, fer la inscripció i el pagament, cal fer-ho via online al web www.agendaondara.es . Les inscripcions s’obriran a partir del dia 15 de gener i es tancaran quan es complete l’aforament de la sala (90 persones).

REGIDORIA D’EDUCACIÓ * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.