ONDARA CELEBRARÀ LA TRADICIONAL BENEDICCIÓ D’ANIMALS EL DIUMENGE 21 DE GENER 2024

El dissabte 20, els Festers del Crist 2024 organitzen el dinar i foguera de Sant Antoni, i també eixiran els Carreters en cercavila (baixada de l’arbre)

Ondara, 10.01.24. La celebració de la tradicional Benedicció d’Animals a Ondara en honor a Sant Antoni tindrà lloc el diumenge 21 de gener de 2024; un acte que estarà organitzat per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Anna i de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Jordi Ruiz.

Any rere any, són centenars les persones que es congreguen al Prado perquè els seus animals i mascotes siguen beneïts. Hi haurà una concentració de cavalls per a realitzar una cercavila des de les 11 hores pels carrers del poble. A les 12 hores serà la missa, i a la seua finalització, s’arreplegarà la imatge de Sant Antoni en l’Església, i es traslladarà enfront del Prado, perquè el rector d’Ondara procedisca a la popular benedicció d’animals s les 13 hores. Es tracta una tradició molt arrelada a Ondara.

D’altra banda, el dissabte 20 de gener a les 12 hores els Carreters i Cavallistes d’Ondara realitzaran una cercavila pel poble (Baixada de l’arbre), arribant al Prado a les 13 hores. Els Festers del Crist 2024 organitzen a les 13 hores una “pellorfà” prèvia al dinar, i a les 14 hores el dinar. A les 17 hores s’oferirà música en directe amb el grup Blat i a continuació DJ. L’inici de la foguera serà a les 20 hores. Els tiquets per al sopar es poden adquirir (15 euros per persona) i al Saló Parroquial els dies 10 i 17 de gener de 18 a 21 hores (Comissió Festes Crist 2024).

Col·labora: Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Associacions.