SÍLVIA MENGUAL BISQUERT ÉS LA GUANYADORA DEL SORTEIG DE NADAL DE L’ACO AMB UN PREMI DE 1.000 EUROS

Ondara, 08.01.24. Sílvia Mengual Bisquert ha sigut la guanyadora del Sorteig de Nadal de l’ACO (Associació de Comerciants d’Ondara), “El Nadal al comerç d’Ondara, Tot queda en casa”. L’afortunada ha conegut hui la notícia després que es realitzara el sorteig al saló de plens de l’Ajuntament d’Ondara amb la presència de la Regidora de Promoció Econòmica, Raquel Mengual; la presidenta de l’ACO, Inma Peirò, i la vocal de l’Associació, Esther Perelló. El Regidor de Joventut, Jordi Ruiz, ha sigut l’encarregat d’extraure el nom de la persona agraciada. El premi únic del sorteig són 1.000 euros, que hauran de gastar-se en establiments de l’ACO aquesta setmana.

ACO, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, ha desenvolupat aquesta campanya especial d’animació a les compres nadalenques “El Nadal al comerç d’Ondara, Tot queda en casa”, amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Ondara.

Podien participar tots els clients que realitzaven compres durant el termini que s’havia establit, de l’1 de desembre al 5 de gener, en algun dels negocis associats a l’ACO (més de 70). Per cada compra realitzada, obtenien una participació per al sorteig. Hui 8 de gener de 2024 s’ha realitzat el sorteig del premi entre totes les persones participants, i ha resultat com a guanyadora Sílvia Mengual.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament, Associacions.