ONDARA VA GAUDIR DE L’ESPECTACULAR CAVALCADA DE REIS 2024 ORGANITZADA PER LA REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS

Els Reis Mags van acudir en vistoses carrosses i van comptar amb un gran ambient musical i festiu

Ondara, 08.01.24. La màgia i la il·lusió van omplir els carrers d’Ondara la vespra del dia de Reis amb la cavalcada que, organitzada per la Regidoria de Festes i Tradicions (que dirigeix Jordi Ruiz-Orejón), va fer les delícies de xiquets/tes i majors divendres passat 5 de gener. Una Cavalcada de Reis 2024 que va tindre les carrosses dels Reis Mags i els seus seguicis; música, personatges d’animació, i Betlem vivent al Prado, entre altres animacions. La Cavalcada d’Ondara va comptar amb una gran comitiva amb la participació (entre altres) de la Unió de Pensionistes d’Ondara, la Confraria del Crist de l’Agonia, la Comissió de la Soledat 2024, l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, els Juniors Santa Anna, així com l’Associació de Mestresses d’Ondara. També comptà amb l’animació musical D’Ondara Colla de Dolçaines i tabals, la Unió Musical d’Ondara i el grup de percussió Ondarattack; i els fantàstics balls i coreografies de l’Escola de Gimnàstica Rítmica d’Ondara. Van destacar els grans Reis unflables de llum.

La Cavalcada de 2024 va mantenir l’itinerari iniciat en 2016, passant per la travessia de l’antiga nacional per a facilitar l’arribada de les carrosses en què van acudir a Ondara Melcior, Gaspar i Baltasar. La Cavalcada va discórrer pel carrer Germanies, Avinguda Marina Alta, carrers la Pau i Sant Doménech, fins a arribar a la Plaça del País Valencià i prendre l’Avinguda Doctor Fleming; des d’allí, General Bosch i el Prado, a l’interior del qual estava muntat el Portal de Betlem. Fins a aquest emplaçament es va desplaçar la comitiva, que va estar encapçalada pels Reis i camell unflables, i pels personatges de Bob Esponja. Els Reis Mags van arribar en tres vistoses carrosses, precedits de les seues ostentacions. També va haver-hi espectaculars actuacions de ball i musicals, protagonitzant tots els participants una magnífica desfilada pels carrers de la població.

En arribar al portal de Betlem, els Reis Mags van adorar el xiquet Jesús, i a continuació va pujar a l’escenari l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, acompanyat pel rector d’Ondara, Ximo Silvestre, i el Regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz. L’Alcalde va donar la benvinguda als Reis per la seua arribada a Ondara. Va traslladar els seus desitjos de felicitat per a tots els veïns i veïnes del poble, i sobretot de molta salut per a aquest 2024. Després, el Rei Gaspar, en representació de Ses Majestats, va dirigir unes paraules a les famílies d’Ondara.

A continuació, els Reis Mags es van assentar als seus trons, a l’interior del Prado, i els xiquets i xiquetes van poder parlar amb ells i fer-los les seues peticions de regals. Van ser centenars les persones de totes les edats que no van voler perdre’s aquest emblemàtic acte de la Cavalcada de Reis a Ondara, que va destacar per la seua bona organització i la seua alta participació.

El Regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruíz, ha volgut agrair a tots els participants la seua assistència i contribució a què aquest acte preparat amb molta il·lusió fora un èxit, i ha destacat el seu agraïment a tots els col·laboradors per la seua ajuda en aquests actes.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.