SINMA ONDARA INFORMA QUE ELS DIUMENGES 24 I 31 DE DESEMBRE NO HI HAURÀ SERVEI DE RECOLLIDA DE FEM I QUE AQUESTS SERVEIS S’AVANCEN ALS DISSABTES 23 I 30 DE DESEMBRE

Ondara, 22.12.2023. L’empresa municipal SINMA, responsable de la recollida de residus i neteja viària d’Ondara, informa que, amb motiu de les festes nadalenques, els propers diumenges 24 i 31 de desembre no hi haurà servei de recollida de fem per ser dia festiu. Per evitar l’acumulació de brossa, els serveis d’aquests dos diumenges festius s’avancen als dissabtes 23 i 30 de desembre amb el servei totalment normalitzat.

Així mateix, els dissabtes 23 i 30 de desembre a la nit s’afegeix que en les zones del Porta a Porta la recollida d’eixe dia correspon a la fracció orgànica ja que, tal com hem comentat, s’avancen els serveis dels diumenges 24 i 31 de desembre.

SINMA agraeix de bestreta la col·laboració veïnal per a que durant aquestes dates nadalenques (en què s’incrementa el volum de fem que es genera) es continue realitzant la correcta separació de residus, es respecten els horaris per a depositar el fem en els contenidors i s’evite depositar en els contenidors un altre tipus de deixalles de gran volum que s’han de depositar en el punt de recollida del carrer Tomas Edison (Ecoparc) que obrirà amb total normalitat, excepte els dilluns 25 de desembre i l’1 de gener de 2024 per festivitat.

Des de SINMA vos desitgem que passeu unes bones festes de Nadal.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.