ACTIVITATS NADALENQUES A L’ESPAI JOVE D’ONDARA

Ondara, 19.12.23. L’Ajuntament d’Ondara ha organitzat diverses activitats i actes de Nadal 2023. La programació nadalenca d’Ondara s’oferirà del 21 de desembre fins al 7 de gener del 2024, i comptarà amb novetats als actes ja tradicionalment programats, així com també amb la inclusió de nous actes i activitats. En l’apartat de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, com a novetat enguany destacaran les activitats que s’oferiran a l’Espai Jove d’Ondara la pròxima setmana (els dies 27,28 i 29 de desembre), en plenes vacances nadalenques escolars.

Des del dimecres 27 fins al divendres 29 de desembre, a l’Espai Jove, s’han organitzat activitats per a xiquets/es i adolescents des de 4t de primària fins a 2on d’ESO. S’oferiran en horari de 17 a 19 hores, i tenen caràcter simultani, el que ofereix l’oportunitat de poder gaudir de diferents activitats els tres dies; la mateixa activitat els tres dies; o només inscriure’s aquell dia/dies que puguen assistir a les activitats, que són cuina, robòtica i balls urbans.

Són gratuïtes i requereixen d’inscripció obligatòria, ja que les places són limitades (màxim 15-18 persones per activitat). Les inscripcions es poden fer via web a https://joventut.ondara.org/ o directament a l’Espai Jove en el seu horari habitual.

Aquestes activitats es financen, en part, gràcies al Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, per tal d’oferir també oportunitats de conciliació a les famílies (per aquest motiu es compta amb un ventall d’edats tan ampli).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.