ONDARA LLANÇA LA CAMPANYA D’IGUALTAT «PASSARIA LA VOSTRA RELACIÓ DE PARELLA LA ITV D’IGUALTAT?», DISSENYADA PER SAPRISTI

  • Les parelles hauran de passar la ITV (Inspecció de Tasques de la Vivenda en parella) omplint un qüestionari
  • La campanya està finançada amb els fons del Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat

Ondara, 05.12.23. Hui s’ha presentat a l’Ajuntament d’Ondara la nova campanya de les Regidories d’Igualtat i de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, dissenyada per l’agència Sapristi Decom: «Passaria la vostra relació de parella la ITV d’igualtat?», que consta, d’una banda, de fer una revisió de parella en igualtat; i d’altra, d’animar a la gent a participar en el taller físic del 15 de desembre a les 19:30 hores a l’Espai Jove.

En la presentació d’aquesta campanya han participat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidoria d’Igualtat, Nerea Mallol; i el Regidor d’Infància, Adolescència i Joventut, Jordi Ruiz-Orejón. Aquesta campanya està finançada amb els fons del Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat. José Ramiro ha destacat l’estreta col·laboració entre les Regidories d’Igualtat i de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara; dues àrees que apliquen de forma conjunta els fons dels Plans Corresponsables del Ministeri d’Igualtat. Nerea Mallol ha volgut destacar que, amb iniciatives com aquesta, el que es pretén és «fomentar la igualtat, continuar treballant la corresponsabilitat i fer del nostre un poble igualitari».

Passaria la vostra relació de parella la ITV d’igualtat? Aquesta campanya té dos objectius. D’una banda, fer una revisió de parella en igualtat. I d’altra, animar a la gent a anar al taller físic del divendres 15 de desembre a les 19:30 hores a l’Espai Jove d’Ondara. Abans que les parelles vagen al taller físic, hauran de passar la ITV (Inspecció de Tasques de la Vivenda en parella) en la qual, es valorarà mitjançant un qüestionari online (https://itvigualtat.com/) el resultat de la seua igualtat de parella, per a, després, convidar-los a assistir al taller.

Segons ha explicat la Regidora d’Igualtat, Nerea Mallol, la campanya persegueix com a objectiu «la conscienciació sobre corresponsabilitat destinada a les famílies, i principalment, destinada als homes». La campanya té tres finalitats principals, a més de la de crear conscienciació: recollir dades de com és la corresponsabilitat a Ondara per mitjà d’un formulari (de cara a elaborar el futur Pla de Corresponsabilitat d’Ondara); difondre i que les famílies puguen descarregar la Guia d’Igualtat que s’ha elaborat per part de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara (que es podrà descarregar en contestar el qüestionari online); i, per últim, convidar a la participació del taller sobre corresponsabilitat i masculinitats que es realitzarà el pròxim divendres 15 de desembre a les 19:30 hores a l’Espai Jove d’Ondara, com a primera trobada de debat i participació per poder-ne parlar d’aquests temes.

Per aquesta campanya s’ha engegat la web https://itvigualtat.com/ . A més, s’han creat uns objectes de merchandising que es repartiran el 15 de desembre en el taller a l’Espai Jove d’Ondara, i també es realitzaran sortejos del merchandising en xarxes socials i entre les persones que realitzen el qüestionari: davantal, tote-bag, imant, bullet journal i un carro de la compra amb el lema «La igualtat sobre rodes». La campanya també tindrà presència en ràdio i en xarxes socials, on el contingut s’enfocarà al fet que les parelles revisen el seu estat d’igualtat per a convidar-les al taller, amb contingut en diversos formats: storys, post i reels.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.