LA CASA DE CULTURA D’ONDARA ACULL LA PRESENTACIÓ DE L’ÚLTIM TREBALL DE FRANCISCO CEJUDO

Els prestigiosos guitarristes Concha Ballester i Joaquín Boscà acompanyaren Cejudo en la presentació del seu tercer volum aforístic

Ondara, 04.12.23. La Casa de Cultura d’Ondara acollí el passat divendres la presentació del darrer treball del poeta Francisco Cejudo. Notaflorismos, acabat de publicar pel Grupo Editorial Olé Libros, és el tercer volum d’anotacions aforístiques que Cejudo publica i que, en aquest cas, comprén les creacions realitzades i recopilades pel poeta i rapsoda entre 2019 i 2022. Un acte amé i estimulant que estigué presentat i introduït per Amparo Casado i que comptà amb un acompanyament musical de luxe: els prestigiosos guitarristes Concha Ballester i Joaquín Boscà.

Membre actiu de l’associació de poetes i escriptors Poetes per la Cultura-Poetes de la Marina Alta i gran activista cultural i literari, Francisco Cejudo té una llarga trajectòria poètica i a més condueix a la ràdio pública municipal La Veu d’Ondara l’espai de divulgació literària A la luz de la palabra.

Publicado en Actualitat, Cultura.