L’ALUMNAT DE FORMACIÓ PROFESSIONAL ADAPTADA DE L’IES XEBIC VISITA LES DEPENDÈNCIES MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA

Ondara, 07.11.23. Hui dimarts 7 de novembre l’alumnat de Formació Professional Adaptada de l’IES Xebic d’Ondara ha visitat les diferents instal·lacions i dependències municipals: Ajuntament, Espai Català i Espai Jove. Una visita realitzada amb tres professors responsables, i en la qual els alumnes han estat acompanyats per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i per les Regidores de Formació i Educació, Raquel Mengual i Rosa Ana Marí. En aquesta visita, l’alumnat ha pogut conèixer les tasques que es fan en l’administració local, i els tècnics de cada departament els han explicat els serveis que es presten i les funcions administratives que es fan.

El Grau de Formació Professional Adaptada de l’IES Xebic d’Ondara és un grau bàsic inclusiu de serveis administratius que s’imparteix a l’institut ondarenc, i aquesta visita de hui, en la qual han participat 9 alumnes dins del seu horari lectiu, s’emmarca com una acció pedagògica d’interès per a l’alumnat, atès que cursen serveis administratius, i així han pogut conèixer in situ i amb explicacions tècniques de primera mà les tasques administratives que de l’Ajuntament. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha valorat la seua visita com molt positiva per a acostar-los l’administració local i explicar-los les possibilitats que ofereix quant a recursos humans i serveis municipals. Afirmant que, amb aquesta visita, s’acosten els serveis i es mostra proximitat al ciutadà.

REGIDORIES DE FORMACIÓ I EDUCACIÓ * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.