L’AJUNTAMENT D’ONDARA ENGEGA UN PROCÉS DE PARTICIPACIÓ PER AL DIAGNÒSTIC I AVALUACIÓ DE LA SITUACIÓ SANITÀRIA A ONDARA

Es tracta del primer pas per l’elaboració del I Pla de Salut a Ondara

Ondara, 24.10.23. Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, que dirigeix Jordi Ruiz-Orejon, està fent-se el «Diagnòstic i Avaluació de la situació sanitària al municipi d’Ondara» per a la posterior elaboració del I Pla de Salut a Ondara. Per tal de comptar amb la participació de la ciutadania d’Ondara, hui s’ha presentat una enquesta digital, amb la finalitat de poder recaptar dades i on poden participar, de manera oberta, tots els veïns i veïnes d’Ondara, segons han anunciat en la presentació l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el Regidor de Sanitat, Jordi Ruiz-Orejon, i el Regidor de Democràcia Participativa, Miguel Gomis.

L’enquesta consta de diverses preguntes (algunes tancades i altres obertes) i es pot fer a través d’aquest enllaç https://es.surveymonkey.com/r/ondara-salut

sent l’enquesta totalment anònima per a les persones que l’emplenen. L’enquesta d’avaluació de la situació Sanitària a Ondara es descriu en aquest enllaç així: «Volem conèixer la seua opinió en referència a la situació actual de tots els elements i agents que componen l’Organigrama en l’àmbit de la salut del municipi, així com de la resta de Centres i llocs comuns entorn de la salut que acudeix la ciutadania d’Ondara». A banda de l’enquesta, també es poden enviar propostes de millora, idees i qualsevol proposta relacionada amb la salut, per poder millorar la sanitat d’Ondara, a través de correu electrònic: ondara@plansalud.org i per WhatsApp o Telegram al 722 35 15 28.

Per completar el procés participatiu i comptar amb la major participació possible, també es faran enquestes a peu de carrer, concretament les primeres seran demà dimecres 25 d’octubre al mercat ambulant, on l’empresa encarregada del treball instal·larà un Punt Informatiu, perquè tota la ciutadania puga rebre informació i participar de manera oberta. El Regidor de Sanitat, Jordi Ruiz-Orejon, ha remarcat en la presentació «la necessitat de tindre plans que puguen vertebrar les polítiques municipals, i que aquests compten amb la participació dels veïns i les veïnes d’Ondara, per tal de poder traçar un vertader full de ruta que done resposta a les necessitats reals dels ondarencs i les ondarenques». Aquest projecte està subvencionat per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.