L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA 2023-2024 COMPTA AMB 120 INTEGRANTS AQUESTA TEMPORADA

*Foto Gaspar*

Ondara, 10.10.23. El passat dissabte 30 de setembre es va realitzar al pavelló municipal d’Ondara l’acte de presentació de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, organitzat per la Regidoria d’Esports d’Ondara que dirigeix Lluís Fornes. Un total de 120 xiquets i xiquetes de totes les edats integren aquesta temporada els 10 equips de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, que està coordinada per Vicent Mas Sivera. Els entrenadors i entrenadores de l’Escola són Alba Costa, Joan Muñoz, Sergio López, Antonio Carrió, Arnau Mas, Sergi Garcia, Sandra Pérez.

Els equips de l’Escola són: prebenjamí mixt (11 xiquets/tes), benjamí mixt (18), aleví masculí (10), aleví femení (14), pre-infantil masculí (10), infantil femení (14), cadet masculí (11), cadet femení (10), júnior masculí (13), júnior femení (9).

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.