JA HAN COMENÇAT LES OBRES DEL NOU BAR A L’ESPAI DE LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA

Ondara, 04.10.23. Ahir van començar a executar-se les obres del nou bar a l’espai de la Plaça de Bous d’Ondara. Els treballs, com van poder comprovar molts ciutadans, es van iniciar amb la demolició de part de l’antic Bar de la plaça de bous; van entrar les grues i van derrocar l’antiga instal·lació, que serà substituïda per un nou espai de menor impacte visual, que permetrà contemplar millor la Joia Levantina. Les obres van deixar des d’ahir una estampa singular i mai vista de la plaça de Bous, sense part del característic local que feia cantó entre l’avinguda Doctor Fleming i General Bosch.

Cal recordar que el projecte del nou bar de la Plaça de Bous d’Ondara es va aprovar per unanimitat l’Ajuntament d’Ondara al juny de 2022. Es tracta d’una proposta que recull les idees de diferents experts sobre la matèria: la mateixa planta que tenia l’actual bar s’utilitzarà només per la part en construcció del que és la cuina-barra i els lavabos, i en la resta de la planta es farà una coberta tancada en vidre perquè siga transparent a la vista.

El contracte de les obres del «Nou Bar a l’Espai de la Plaça de Bous» segons ha explicat el Regidor de Manteniment d’Infraestructures, Miguel Gomis, van ser adjudicats el passat 15 de maig a l’empresa Plasfoc S.A (única contractista que es va presentar a la licitació) per un preu d’adjudicació de 250.773,61 € + 52.662,46 € (IVA 21%); Total: 303.436,07 €, i una durada de les obres de 12 mesos. Ara, ja han començat els treballs per la creació del nou espai.

Vista Bar Plaça Bous abans de les obres
*Vista Bar Plaça de Bous abans de les obres*
Publicado en Actualitat, Ajuntament.