ATENCIÓ! CANVI DE DIRECCIÓ EN LA CIRCULACIÓ DELS CARRERS MESTRE SERRANO I BERENGUER DE PALAU (CONTORNADA DEL COL·LEGI MARJALS) DES DEL DIVENDRES 8 DE SETEMBRE

Ondara, 06.09.23. L’Ajuntament d’Ondara informa que des d’aquest divendres 8 de setembre, es procedirà al canvi de direcció en la circulació de vehicles en la zona del Col·legi d’Infantil Marjals; en concret en el carrer Mestre Serrano, en el seu tram des de C/Berenguer de Palau i C/Gonzalo Ortolà, que serà en direcció entrada cap al col·legi des del Bar Poligonet i no d’eixida com fins ara; i en el carrer Berenguer de Palau, on els vehicles accediran per C/Mestre Serrano i eixiran en direcció C/Joan Gil (fins ara era al contrari).

L’objectiu d’aquesta mesura és millorar la seguretat viària en aquest entorn escolar de màxima afluència degut a la proximitat amb el col·legi d’educació Infantil. Per a això es realitzarà el canvi de la corresponent senyalística. Aquest canvi en la direcció de la circulació serà efectiu des d’aquest divendres 8 de setembre 2023.

**AJUNTAMENT D’ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament.