L’AJUNTAMENT D’ONDARA PRESENTA LA NOVA OFERTA DE CURSOS DE FORMACIÓ 2023-2024 “ONDARA ET FORMA”

L’Ajuntament oferirà valencià, anglès, competències digitals, alfabetització, preparació ESO i preparació proves accés CFGM; uns cursos dirigits a les persones adultes que començaran a l’octubre, impartits per les Regidories de Formació i Educació

Ondara, 05.09.23. L’Ajuntament d’Ondara ha presentat hui la nova edició de cursos formatius per a persones adultes que va a impulsar l’administració local per aquest curs 2023-2024, per mitjà de les Regidories d’Educació (dirigida per Rosa Ana Marí) i Formació (dirigida per Raquel Mengual), sota la coordinació de l’ADL AFIC d’Ondara i la tècnica d’Educació. La durada dels cursos serà del 16 d’octubre al 31 de maig 2024, i les persones interessades hauran de realitzar la preinscripció del 5 al 22 de setembre online amb el codi QR del fullet; o de forma presencial a les oficines ADL en l’Espai Català (horari de 8:30 a 14 hores de dilluns a divendres).

Segons han detallat aquest matí les responsables de Formació i Educació de l’Ajuntament, Raquel Mengual i Rosa Ana Marí (les quals han estat acompanyades per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i les tècniques d’ADL-AFIC, Ana Cotaina i d’Educació, Xelo Castellano), «s’ha donat un nou enfocament als cursos formatius» que ofereix l’Ajuntament d’Ondara, que sota l’àrea «Ondara Et Forma, cursos de formació 2023-2024» englobarà una amplia oferta de cursos dirigits a les persones adultes: valencià, anglès, competències digitals, alfabetització, preparació ESO i preparació proves accés. Aquests cursos seran una ferramenta molt útil per aquelles persones adultes que vullguen adquirir la preparació adequada per a presentar-se a proves d’idiomes (anglès i valencià), i també per les persones que no tinguen titulació reglada i vullguen obtindre el títol de l’ESO, o accedir a cursar formació de Grau Mitjà. A més, s’oferirà el curs d’alfabetització bàsica i el de competències digitals, que tan necessari és actualment per a moltes persones adultes.

Els cursos s’oferiran des d’octubre de 2023 a maig de 2024, en les instal·lacions de les aules de formació de la Casa de Cultura d’Ondara. En concret, les persones interessades en aquesta formació podran preinscriure’s del 5 al 22 de setembre, per a cursar les següents opcions: valencià B2, C1, i C2; anglès A1-A2 i B1-B2; competència digital iniciació; alfabetització + neolectura; preparació ESO (G1 – G2, per obtindre el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria) i preparació proves accés CFGM (Cicles Formatius de Grau Mitjà). El preu del curs complet serà de 20 euros, i es podrà triar horari preferent de matí o de vesprada en fer la preinscripció. Més informació: adl@ondara.org -Tel.965766250

REGIDORIA DE FORMACIÓ I EDUCACIÓ * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.