L’AJUNTAMENT D’ONDARA POSA A PUNT ELS CENTRES EDUCATIUS PER A L’INICI DEL CURS 2023-2024

Ja està tot a punt perquè l’11 de setembre comence el curs escolar en infantil, primària i secundària; mentre que el dia 6 començarà a l’Escoleta Infantil Joaquina Gavilà

Ondara, 04.09.23. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Manteniment d’Infraestructures, que dirigeix Miguel Gomis, ha dut a terme una sèrie de tasques, labors de manteniment i obres de cara a l’inici d’aquest nou curs escolar, en diferents espais. Unes obres executades per mitjà del personal de manteniment i de la Brigada Municipal SINMA, de cara a la reobertura dels centres educatius des del pròxim dilluns 11 de setembre, data de començament del nou curs 2023-2024 en Infantil, Primària i Secundària; mentre que aquest dimecres 6 de setembre començarà el curs a l’Escoleta Infantil Joaquina Gavilà.

D’una banda, s’han realitzat totes les actuacions de posada a punt tant en l’interior com en els patis dels centres educatius, sol·licitades per la direcció del Sanchis Guarner i Marjals. El Regidor de Manteniment d’Infraestructures, Miguel Gomis, ha explicat que algunes de les principals tasques que s’han executat han consistit en les obres d’eliminació de la vorera per millorar l’accessibilitat al col·legi d’Infantil Marjals. A més, s’han revisat i arreglat tots els aparells d’aire condicionat de tots els centres; i s’ha realitzat la neteja dels vidres exteriors també de tots els centres. En el cas del col·legi de primària Sanchis Guarner, s’han executat treballs de ferreteria en portes; de llanterneria, amb canvis d’aixetes i canvi del termo de la cuina, i 1 lavabo; d’electricitat, amb canvi de l’intercomunicador de la porta principal; i també s’ha preparat el mobiliari. En el cas del centre d’Infantil Marjals, s’han portat a terme tasques de pintura de la sala de calderes i manteniment d’altres llocs; reparació dels sanitaris; treballs de jardineria, amb adequació i manteniment de les àrees enjardinades; manteniment de la gespa artificial; i també s’han fet treballs de fusteria amb la reparació de portes.

D’altra banda, quant a l’edifici de l’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà, que està gestionada per l’empresa municipal SINMA, s’han executat aquest estiu les reparacions i manteniment necessaris de les instal·lacions, tant en l’interior de les aules, com en les zones comunes i en la zona exterior i pati, incloent-hi l’àrea enjardinada i de gespa artificial. Les labors han inclòs, entre altres, el repàs de tots els aparells d’aire condicionat; el manteniment del pati i de l’arbratge; i en llanterneria, el repàs a totes les aixetes i termos. Cal esmentar que l’inici del curs en l’Escoleta Municipal es realitzarà oficialment aquest dimecres 6 de setembre (l’alumnat de nova incorporació ho farà de forma progressiva). Enguany l’Escoleta compta com a novetat amb alumnat de 0 a 1 anys.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.