ONDARA ACULL HUI LES I JORNADES SOBRE DIVERSITAT AFECTIVO-SEXUAL I DIVERSITAT DE GÈNERE ORGANITZADES PER LA MASSMA I EL SERVEI JOVE D’ATENCIÓ A LES SEXUALITATS

Ondara, 05.07.23. Hui dimecres 5 de juliol Ondara acull les primeres Jornades sobre diversitat afectivo-sexual i diversitat de gènere organitzades per la MASSMA (Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta) i el Servei Jove d’Atenció a les Sexualitats. Unes jornades que consten de 2 parts: un bloc destinat principalment a membres de la comunitat educativa i personal que treballa amb adolescents i joves, que s’està desenvolupant hui de 8:30 a 18:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara; i una segona part, aquesta vesprada a les 19:30 hores, destinada a famílies i població en general, a Casa de la Cultura d’Ondara.

El programa de la Jornada a l’Auditori compta amb diferents xarrades, intervencions i taules d’experiències, que han estat precedides a primera hora per la presentació de la jornada a càrrec de la Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, Nerea Mallol.

En la programació dirigida a membres de la comunitat educativa i personal que treballa amb adolescents i joves destaca la intervenció del sociòleg especialitzat en gènere i sexualitat Miquel Missé. Escriptor de diferents llibres, actualment està implicat en diferents línies de treball que van des de la investigació, la consultoria, la pedagogia i la comunicació amb l’objectiu de promoure una cultura crítica amb el gènere. A més, treballa com a consultor i formador independent assessorant institucions públiques en l’àmbit de les polítiques per la diversitat sexual i de gènere principalment a l’àmbit municipal. Aquesta vesprada, la segona part de la jornada, que es desenvoluparà a la Casa de la Cultura d’Ondara a les 19:30 hores, comptarà amb la xerrada per a famílies i població en general, “Pensar la diversitat de gènere en la infància” a càrrec del mateix Miquel Missé.

* REGIDORIA D’IGUALTAT * REGIDORIA DE JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA *

Publicado en Actualitat, Ajuntament.