L’AJUNTAMENT D’ONDARA ANUNCIA LES NORMES D’ÚS DE LA PISTA 3X3 DEL CARRER FURS

Ondara, 29.06.23. Per tal de regular els usos de la nova pista 3×3 del carrer Furs, l’Ajuntament d’Ondara ha publicat aquesta setmana les normes d’ús d’una instal·lació que pretén acostar l’esport i així facilitar l’esbarjo dels diferents segments d’edat que integren els barris del municipi. Entre les normes destacades, el document incideix en la importància dels horaris de la infraestructura: de dilluns a divendres, de 10 a 14:00 hores i, pel que fa a la vesprada, de 17 a 22:00 hores; així mateix, dissabte, diumenge i festius tindran aquest mateix horari d’ús.

D’altra banda, una de les altres condicions importants que subratlla la normativa de l’espai és la cura i respecte a les instal·lacions i l’entorn de les mateixes, així com al veïnat de la zona. A més, tal com assenyala el cartell publicat, pel que fa als menors que en facen ús, la responsabilitat serà en tot moment dels pares i mares dels menors. Segons resumeix el document, l’incompliment d’aquestes normes pot suposar l’expulsió de la pista i la sanció oportuna que la Policia Local d’Ondara estime en cas d’incidència greu o reincidència. Altres indicacions importants dins la normativa són també el nombre màxim de persones simultànies a la pista (un màxim de 8 persones), així com la prohibició de jugar quan hi haja altes temperatures que posen en risc la salut d’usuaris i usuàries.

Publicado en Actualitat, Esports, Notícies.