L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ACONSEGUEIX 1 OR I 3 PLATES EN LA LLIGA COMARCAL XEMA DE RASPALL 2022-20223

Ondara, 14.06.23. El passat divendres 9 de juny, es va celebrar al poliesportiu d’Els Poblets la Cloenda de la Lliga Comarcal XEMA de la Marina Alta 2022-2023, on es van lliurar els trofeus i medalles de cada modalitat esportiva.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va ser una de les escoles de pilota que més podis va aconseguir en aquesta modalitat, en la Lliga XEMA de raspall, temporada 2022-2023 (la lliga que es disputa durant tot l’any). En concret, Ondara ha aconseguit podi comarcal en 4 categories (benjamí, infantil, cadet i juvenil).

Va obtindre l’or i primer lloc en la classificació en categoria infantil amb l’equip integrat per Uxue, Íker, Pau, Ailin, Joan, Paco i Dani. I va aconseguir la plata i segon lloc en la classificació amb els equips Benjamí «B1» (Guiu, Vicent, Andreu i Gerard); Cadet «A1» (Arnau, José Miguel i Andreu) i Juvenil (Àlex, Gorka, Mateu, Terrades i Luca).

La Regidora d’Esports en funcions de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a l’Escola Municipal de Pilota i als seus entrenadors per aquesta gran temporada.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.