L’EQUIP BENJAMÍ DE L’ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA, CAMPIÓ DE LA LLIGA COMARCAL

Ondara, 14.06.23. El passat divendres 9 de juny, es va celebrar al poliesportiu d’Els Poblets la Cloenda de la Lliga Comarcal XEMA de la Marina Alta 2022-2023, on es van lliurar els trofeus i medalles de cada modalitat esportiva.

L’equip benjamí de l’Escola Esportiva Municipal de Bàsquet d’Ondara, que està entrenat per Lluís Fornés, ha quedat el primer classificat i campió de la Lliga Plata. És l’equip més nombrós de tota l’escola de bàsquet; compta amb 18 jugadors i jugadores: Oriol, Gael, Kira, Guillem, Andreu, Bruno, Marina, Soledad, Sebastià, Carles, Cesc, Dani, Eric, Aaron, Arnau, Mika, Ivan i Teo.

La Regidora d’Esports en funcions de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a l’equip benjamí i el seu entrenador per aquest èxit esportiu d’aquesta temporada.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.