ONDARA CELEBRA EL CORPUS CHRISTI AMB ELS TRADICIONALS BALLS

* Comunicat Col·lectiu dels Balls del Corpus*

Els balls del Corpus d’Ondara van omplir ahir, 11 de juny els carrers del casc històric d’Ondara en la part cívica de la processó del Corpus Christi.

Més de 50 persones entre xiquets/es, joves i adults van participar dels tradicionals balls del Corpus a Ondara, precedint així la Processó del Corpus Christi que es va celebrar ahir a Ondara.

Concretament van participar el balls dels panderos, dels arquets, dels cavallets, de les cintes de Sueca, de la magrana, la dansà i el ball de la moma, que per segon any consecutiu es balla al nostre poble.

Ja amb la part cívica finalitzada, va començar la part eucarística on també van participar els xiquets/es de Comunió i les diferents associacions i entitats que formen part de la Parròquia Santa Anna d’Ondara.

Des del col·lectiu dels balls del Corpus, es vol donar un any més l’agraïment a totes les persones que ixen a ballar, les famílies dels més menuts i menudes per col·laborar, a la Parròquia Santa Anna per l’organització i a l’Ajuntament d’Ondara per la seua col·laboració.

Ben ballat!

* Comunicat Col·lectiu dels Balls del Corpus*

Publicado en Actualitat, Associacions.