ELS DIES 10 I 15 DE JUNY S’OFERIRAN A L’AUDITORI LES REPRESENTACIONS DE FINAL DE CURS DE L’ESCOLA DE TEATRE MUNICIPAL D’ONDARA 2023

Ondara, 31.05.23. L’Escola de Teatre Municipal d’Ondara, que compta amb tres grups (infantil, juvenil i adult), enguany, en aquest curs 2022-2023, ha comptat amb una trentena d’alumnes, que aquest mes de juny (els dies 10 i 15 de juny) realitzaran les seues representacions de final de curs a l’Auditori Municipal d’Ondara.

El primer grup en debutar serà el grup infantil, que el dissabte 10 de juny a les 12 hores a l’Auditori Municipal presentarà l’obra “La ciutat dels gratacels”, de Xaro Vidal i Josep A. Fluixà. En aquesta obra, una colla d’aventurers i aventureres intrèpids no estan disposats a deixar que la ciutat on viuen continue deteriorant-se. Els xiquets i les xiquetes estan farts de no tenir un lloc on esplaiar-se. Per això, inicien un viatge amb l’objectiu de trobar la felicitat i retornar-la a «La ciutat dels gratacels». L’obra estarà representada per Adriana Ruiz, Anhelina Nyzova, Marta Cervera, Clara Cervera, Alma López, Oriol Reig, Angela Más, Valeria Najarro, Emma Más, Martí Andrada, Gerars Meseguer i Guillem Frasés, sota la direcció de Rosa Catalán.

Per la vesprada del dissabte 10 de juny, a les 20 hores a l’Auditori Municipal serà el torn del grup d’adults i adultes que representaran l’obra “SPOT” de Carles Alberola i Roberto García. SPOT analitza amb el seu humor característic, i a partir de situacions quotidianes, fins a quin punt la publicitat ha penetrat en les nostres vides, i com, sovint, la gent es comporta com si visquera dins d’un espot inacabable. Perquè, qui no ha utilitzat mai el lema d’un espot publicitari enmig d’una conversa? Qui no s’ha descobert alguna vegada a ell mateix taral·larejant la tonada d’un anunci de ràdio o televisió? L’obra estarà representada per Maria José Pedro, Conxa Pineda, Carmen Madrid, Àngela Oliver, Toni Sirerol, Isabel Picó, Rosa Serra i Anaïs Mateu, sota la direcció de Rosa Catalán.

Finalment, el torn del grup d’adolescents serà el dijous 15 de juny a les 18.30 hores, també a l’Auditori Municipal. Aquest grup representarà l’obra “No puges a l’andana” d’Oliver Kingsbury. En l’obra, una iaia consentidora, una assistenta molt moderna i un jardiner desmanotat esperen l’arribada de Carmela i Daniela, que passaran l’estiu lluny de la platja i els amics. Tot els està permès excepte pujar a l’andana, un lloc ple de sorolls misteriosos que sembla amagar més d’un secret. La representació de l’obra anirà a càrrec d’Aroa Pérez, Àngela Berga, Àngela Gil, Clara Tomàs, Josep Tomàs, Llum Ramis, Judit Verdú, Blanca Pérez, Marta Vallès, Lara Ball i Imma Ferrer, també sota la direcció de Rosa Catalán.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.