PRESENTACIÓ DE L’ESTUDI DE CONSUM DE PROSTITUCIÓ I MASCULINITATS A LA MARINA ALTA, AQUEST DIJOUS 1 DE JUNY A ONDARA

Ondara, 30.05.23. Aquest dijous 1 de juny a les 19:30 hores es presentarà a la Casa de Cultura d’Ondara el primer estudi sobre “Consum de prostitució i masculinitats a la Marina Alta” que ha elaborat la Xarxa comarcal d’igualtat Marina Alta, per mitjà de la cooperativa La Dula.

La Marina Alta és una de les comarques amb major concentració d’espais de prostitució del territori valencià. Aquest estudi s’acosta a la realitat dels homes que consumen serveis sexuals, posant l’accent en la relació d’aquest fenomen amb els mandats patriarcals que configuren la construcció social de les masculinitats, i en com el consum de prostitució s’aprèn, comparteix, naturalitza i legitima a través d’una sèrie de pràctiques i rituals col·lectius associats en àmbits de vida com el treball, la festa o l’esport.

La presentació de l’estudi, molt interessant, serà a la Casa de Cultura d’Ondara aquest dijous 1 de juny a les 19.30 hores i comptarà amb els autors/es i la participació de la Xarxa comarcal d’igualtat de la Marina Alta.

* REGIDORIA D’IGUALTAT * AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Cultura.