ELS PARTICIPANTS D’ONDARA EN ELS MINIJOCS 2023 VAN ACONSEGUIR 7 MEDALLES

Ondara, 24.05.23. La XIV Edició dels Minijocs Olímpics de la Marina Alta es va celebrar a Pego del divendres 19 al diumenge 21 de maig 2023. En els 14º Minijocs 2023 han participat més de 1.200 esportistes de categories infantil i aleví. Un total de 17 pobles han participat en aquesta 14ª edició dels Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, que ha estat organitzada per la Xarxa Esportiva Marina Alta amb la col·laboració dels Ajuntaments participants (Beniarbeig, Benissa, Calp, Dénia, Els Poblets, El Verger, Gata de Gorgos, Mancomunitat de la Rectoria, La Xara, Ondara, Orba, Poble Nou de Benitatxell, Pedreguer, Pego, Teulada, Xàbia i Xaló). Les modalitats esportives han sigut: atletisme, bàsquet, futbol, futbol sala, gimnàstica rítmica, handbol, tenis, pilota valenciana, escacs, natació, vòlei, pàdel, BBT, karate, vela, equitació i boccia.

Ondara, a través de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, ha participat en aquesta nova edició dels Minijocs amb 72 xiquets i xiquetes infantils i alevins en les següents modalitats: futbol, bàsquet (masculí i femení), pilota valenciana (masculí i femení), gimnàstica rítmica, tennis (masculí i femení), i atletisme, i ha aconseguit un total de 7 medalles.

El diumenge 21 de maig es van lliurar les medalles en la cloenda dels Minijocs. Els podis aconseguits són els següents:

PODIS D’ONDARA EN EL MINIJOCS 2023

Atletisme : 3 d’or:

  • 80 metres l. masculí, 1er medalla d’or – Dani Serra Escrivà
  • bot d’alçada, 1er. medalla d’or – Andreu Riera Valero
  • bot de llargada, 1er. medalla d’or – Andreu Riera Valero

Rítmica : 2 d’or i 1 plata

  • duo 2 pilotes, medalla d’or, Irene Mohedano i Anna Hernández
  • trio3 pilotes, medalla d’or, Daniela Hernandez, Laura Saiz i Anna Romans
  • duo 2 pilotes, medalla plata, Claudia Vaquer i Julia Alemany

Pilota, 1 plata, equip femení, Ailin Romans i Alma Contrí

Publicado en Actualitat, Esports.