EL DIMECRES 31 DE MAIG TORNA EL CICLE DE CAFÈS EMPRENEDORS – ONDARA ACTIVA AMB UNA XERRADA A CÀRREC DE PEDRO CATALÀ, DE TWELVE BEAUTY

Ondara, 23.05.23. El pròxim dimecres 31 de maig 2023, es tancarà el cicle «Cafés Emprenedors-Ondara Activa» a les 15:30 hores a l’Espai Català d’Ondara, amb una xerrada a càrrec de Pedro Català (Twelve Beauty), gurú internacional de la bellesa natural, referent emprenedor del moment a Ondara i la Marina Alta. Coneix el projecte de l’ondarenc que va utilitzar la seua extensa investigació i coneixement dels extractes de plantes per a crear Twelve Beauty, una revolucionària empresa internacional líder en els productes per a l’atenció de la pell. Pedro Català parlarà del seu somni empresarial i les seues claus per a crear i consolidar empreses, així com idees i consells per a emprenedors i empresaris de tota la Marina Alta.

«Cafés Emprenedors-Ondara Activa» és un cicle de xerrades informals d’empresaris per a emprenedors locals, dins del programa d’impuls per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara.

Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure’s en la web https://ondaractiva.com/ , en l’enllaç https://ondaractiva.com/cafes-empresariales . Places limitades.

Més informació en l’Espai Català d’Ondara, telèfon 965766250, o per correu en adl@ondara.org .

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC.