LA XXIII CURSA POPULAR D’ONDARA SE CELEBRARÀ EL DISSABTE 27 DE MAIG 2023

Torna la gran festa de l’atletisme, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament

Ondara, 16.05.23. Torna la gran festa de l’atletisme local d’Ondara, amb la 23a edició de la Cursa Popular d’Ondara (prova puntuable del Circuit a Peu Marina Alta) que se celebrarà el dissabte 27 de maig 2023, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La XXIII Cursa Popular d’Ondara ha sigut presentada aquest matí per la Regidora d’Espors, Mar Chesa, i pels representants del Club d’Atletisme Ondara, el seu president Miguel Moreno; Mª José Català i Juan Ginestar.

Des de l’organització es preveu la participació d’uns 1.300 corredors en la prova dels adults. A més, s’espera l’assistència d’uns 500 xiquets que participaran en les curses de categories inferiors. La cursa d’Ondara és tot un referent en l’àmbit esportiu comarcal, i un dels esdeveniments esportius més importants que se celebren en la localitat. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha agraït el seu suport als patrocinadors, a Protecció Civil, a la Policia Local, a Somesport, i sobretot, al Club d’Atletisme d’Ondara per la seua organització de l’esdeveniment.

Les inscripcions dels adults (aquells que no estiguen inscrits ja al Circuit a Peu Marina Alta) es podran efectuar des del divendres 19 de maig en la web www.somesport.com . I per als xiquets i xiquetes d’Ondara, es distribuirà una circular en els col·legis, a fi que s’apunten, encara que també es podran inscriure a través de la web de somesport.

La prova tindrà 10 quilòmetres, amb el mateix recorregut que en l’edició anterior de 2022, amb eixida des de l’Avinguda Doctor Fleming i meta al carrer General Bosch, al costat del Prado. L’eixida de la cursa dels adults serà a les 19 hores. Abans, des de les 16:30 hores, se celebraran les carreres de les categories inferiors: prebarrufets, barrufets, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, i cadets (femení i masculí). Tots els xiquets i xiquetes inscrits en les proves de categoria prebarrufets, barrufets i prebenjamins obtindran una medalla per la seua participació. A partir de la categoria benjamí, es lliuraran trofeus als guanyadors de cada categoria.

Des de l’organització s’ha volgut agrair la participació dels patrocinadors i col·laboradors del circuit, així com als col·laboradors de la prova d’Ondara.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.