Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara: Els socialistes d’Ondara presenten porta per porta a la ciutadania el seu programa progressista

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara**

PSPV-PSOE ONDARA
16 de maig de 2023

Els socialistes d’Ondara presenten porta per porta a la ciutadania el seu programa progressista

A més, els socialistes d’Ondara posen a disposició el programa per a que la ciutadania se’l puga descarregar en aquest enllaç: Programa Socialista 2023-2027 https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2023/05/Programa-de-Govern-PSPV-PSOE-Ondara-2023.pdf

Des d’ahir dilluns, membres i simpatitzants del PSPV-PSOE d’Ondara reparteixen als veïns i veïnes del municipi el programa electoral amb què els socialistes afronten els imminents comicis del 28 de maig. Un repartiment personalitzat que es realitzarà per barris i carrers porta per porta durant tota aquesta setmana per tal de traslladar a la ciutadania el gruix de propostes que el PSPV-PSOE ha projectat per a l’etapa 2023-2027.

Un programa vertebrat al voltant de set directius programàtiques per a l’Ondara dels següents quatre anys: una Ondara transformadora, dinàmica, eficient, sostenible, empàtica, activa, amable i, sobretot, viva. «Set eixos que guien un programa basat en l’aval de l’experiència quant a gestió municipal i que prioritzen les tasques i reptes del dia a dia i no la fotogènia de projectes faraònics que acaben hipotecant la hisenda del veïnat i que no tenen cap altre objectiu que el de desvirtuar el que és una gestió responsable i sostenible de l’àmbit públic» ha explicat José Ramiro, candidat socialista a l’alcaldia, per al qual el fet de presentar aquest ideari domicili per domicili és un resum de la vocació de proximitat que ha guiat la fulla de ruta socialista durant les dues últimes legislatures al capdavant de l’Ajuntament d’Ondara. «De fet, aquesta visió propera i de servei públic és el que ens motiva a lliurar casa per casa un programa que està concebut a partir del diàleg i la baremació de les iniciatives pertinents, necessàries, pel que fa a la qualitat de vida i benestar del nostre veïnat».

Una setmana intensa per donar a conéixer el programa socialista que conclourà en el míting del proper divendres 19 de maig, quan la proposta de progrés del PSPV-PSOE serà presentada a la ciutadania en un acte a la Plaça Major a les 20:30 hores. Un acte al qual assistirà l’actual conseller de Sanitat Miguel Mínguez i que suposarà la introducció a la candidatura a l’alcaldia de José Ramiro.

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara**

Publicado en Actualitat, Política.