EL 29 DE MAIG ARRANCA EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS DE L’ALUMNAT DE L’ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL JOAQUINA GAVILÀ 2023-2024

Ondara, 16.05.23. L’Escola Infantil Municipal d’Ondara iniciarà el proper dilluns 29 de maig el període de preinscripcions dels alumnes pel curs 2023-2024. Per a agafar cita i preinscriure l’alumnat (de manera telemàtica o presencial), s’ha habilitat el telèfon 687 20 97 49. En aquest telèfon també es podrà resoldre qualsevol dubte dels familiars. Aquest telèfon estarà operatiu del dilluns 29 de maig fins al divendres 2 de juny, en horari de les 13.30 fins les 16.00 hores. La cita per a la preinscripció només es podrà agafar telefònicament.

Les llistes provisionals d’alumnat admès eixiran el dilluns 5 de juny i es comunicarà directament als familiars. Al mateix temps es publicaran en l’Ajuntament i en l’Escola Infantil. Hi haurà un període de reclamacions, durant els dies 5 i 6 de juny. Les llistes definitives d’alumnat admès eixiran el 7 de juny i es comunicarà directament als familiars. Al mateix temps es publicaran en l’Ajuntament i en l’Escola Infantil. El període de matriculació està previst del 8 fins el 13 de juny.

Tal com contempla la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, el centre ofereix aquest servei de manera gratuïta en el tram de 2 a 3 anys, en els conceptes de matriculació i assistència. L’alumnat abonarà únicament 20 euros en concepte de materials.

És molt important que les famílies amb alumnat de 0-1 i d’1-2 anys que es vullguen matricular al curs 2023-2024 facen la reserva en el període de matriculació per tal que l’Escoleta puga rebre la subvenció de l’alumne/a. En cas de realitzar la matrícula en el curs començat, el preu de les mensualitats d’aquests alumnes podria incrementar-se considerablement.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.